Opinie klientów o sklepie Oficjalny sklep internetowy Grupy Zwilling J.A. Henckels

Podsumowanie
positive98.9%(174 recenzji)
Średnia ocena: 9.9/10neutral1.1%(2 recenzji)
Opinii: 176negative0%(0 recenzji)

Świetny sklep
rating
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka, towar b. dobrze zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem, nie mam uwag.
Anna R.18.10.2017
Polecam sklep!
rating
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka, towar b. dobrze zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem, nie mam uwag.
Anna R.18.10.2017
Sklep godny polecenia
rating
Bardzo szybka obsługa zamówienia
Ilona K.18.10.2017
Polecam sklep
rating
z całą odpowiedzialnością polecam ! produkt zgodny z opisem, porządnie zapakowany i zabezpieczony, przesyłka wręcz ekspresowa, nie mam nic do zarzucenia, i zwyczajnie w świecie POLECAM ! :)
Ewa P.17.10.2017
Taormina
rating
Bardzo miła, profesjonalna obsługa.
Lidia K.14.10.2017
sklep
rating
szybko, sprawnie i bez kłopotów
Jarosław T.14.10.2017
sklep Ballarini
rating
Nie po raz pierwszy zrobiłam zakupy w tym sklepie i wiem,że nie ostatni. Bardzo szybki termin realizacji. Towar starannie opakowany.
Mariola Z.14.10.2017
zestaw czterech patelni Ballarini
rating
Wspaniały kontakt. Bardzo miły i kompetentny personel. Wszystko załatwione w ekspresowym tempie. Polecam zakupy w Ballarini.
Barbara O.13.10.2017
Polecam
rating
O.K.
Kazimierz B.13.10.2017
Sklep
rating
Współpraca ze sklepem bardzo dobra. Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem.
Grzegorz B.13.10.2017
dostawa
rating
Dostawa bardzo szybka, całe szczęście. Od momentu wysłąnia zamówienia bardzo na te patelnie czekałam. Warto było. 10/10
Barbara B.13.10.2017
Profesjonalna obsługa
rating
Dziękujemy, zakupy bez problemu, natychmiastowa wysyłka.
Piotr G.13.10.2017
Krystyna
rating
Bardzo pomocny sprzedawca, szybka wysyłka
Krystyna S.13.10.2017
POLECAM TEN SKLEP
rating
Bardzo dobry kontakt, życzliwa, profesjonalna obsługa, dostawa błyskawiczna, towar zgodny z opisem, a nawet lepszy :)
Grażyna K.13.10.2017
dobry sklep
rating
godny polecenia sklep - łatwo skontaktować się ze sprzedawcą, chętnym do pomocy
Małgorzata G.13.10.2017
polecam
rating
Solidne produkty, natychmiastowa wysylka. Polecam
Sylwia O.13.10.2017
Super
rating
Gorąco polecam sklep dla wszystkich którzy kochają gotować
Jr Valdi M.13.10.2017
Dobry sklep
rating
Wszystko ok. Polecam ten sklep.
Michal P.17.08.2017
Dostawa
rating
Paczka przyszła szybko, patelnia i pokrywka były dobrze zabezpieczone. Jedna uwaga: na jednym ze zdjęć patelnia była w ładnym kartonowym/papierowym opakowaniu, przyszła bez tego opakowania, więc całe szczęście, że tym razem kupowałam ją dla siebie, a nie na prezent. Myślę, że warto byłoby jednak dodać parę słów w opisie, że dany produkt nie posiada oryginalnego opakowania, bo w przypadku kupowania czegoś na prezent ma to znaczenie.
Lucyna K.12.07.2017
OPINIA O SKLEPIE BALLARINI
rating
Sklep godny polecenia. Produkty wysokiej jakości, przesyłki błyskawicznie, porządnie zabezpieczone.
Barbara O.18.04.2017
Zakupy.
rating
Produkty najwyższej jakości dla wszystkich miłośników gotowania, ktorzy czerpią z tego radość.
Artur W.11.04.2017