Zimowe warzywa - 28.02.2014

  09.02.2014

Warsztaty

Zima to czas, kiedy wegetarianie głodują? Na warsztatach przekonamy się, że to nieprawda oraz nauczymy się przyrządzać proste, rozgrzewające, zimowe kolacje. Porozmawiamy o technikach przygotowania warzyw korzeniowych, nauczymy się przygotowywać zapiekanki i dania jednogarnkowe oraz dowiemy się, jak doprawiać bezmięsne dania tak, aby wszystkim smakowały.

Data: 28.02.2014

Godzina: 11:00-14:00

Gotuje: Marta Dymek

W programie:

  • burak de Bourguignon
  • wegetariański Shepherd’s Pie
  • pęczotto z marchewką i czipsami z jarmużu
  • drożdżowe strucle z pesto z pietruszki
  • focaccia z solą morską i czarnuszką
  • kukurydziane bułki z wędzoną papryką

Miejsce: Warszawa

Dodaj komentarz

 (z http://)