Zestaw do przystawek Staub

  15.12.2016

Przygotowujesz wystawny obiad, a wśród serwowanych dań znadują się przystawki? Może zwyczajnie serwujesz przystawki rodzinie czy przyjaciołom? Tak czy siak, wiesz doskonale, że nie tylko smak ale i podanie się liczą - w końcu diabeł tkwi w szczegółach. Wybierz mądrze naczynia, w których podasz swoje smakołyki. Oto fragment recenzji z bloga kulinarnego 'To gotują Saudyjskie Wielbłądy'! Po całą recenzję zgłoś się bezpośrednio tu.

Ze względu na dużą odporność na temperatury (można w nim zamrażać do -20 stopni i piec w temperaturze do +300 stopni) doskonale pełni  rolę ramekinów (kokilek do zapiekania). Możemy więc przygotować w nim mini brownie, crème brûlée albo małe świąteczne ciastka piernikowe (przepis wkrótce) - takie w sam raz na trzy kęsy.

Dodaj komentarz

 (z http://)