Wege święta Bożego Narodzenia - 07.12.13

  05.11.2013

Na warsztatach skupimy się na pieczeniu idealnych bezmięsnych pasztetów - dowiemy się jakich strączków używać, czym je doprawiać i czego do nich dodać, żeby gotowy pasztet miał  kremową konsystencję i pozostawał zwarty. Oprócz trzech różnych pasztetów przygotujemy też aromatyczny krem z pieczonych buraków i chrupiącą, pełnoziarnistą struclę faszerowaną piernikowym musem z grochu.

Warsztaty

Prowadzi: Marta Dymek

Data: 07.12.13

Godzina: 11:00-14:00

W programie między innymi:

  •  krem z pieczonych buraków
  •  pasztet z fasoli z pieczonym jabłkiem
  •  pasztet z grochu z suszoną śliwką
  •  pasztet soczewicowy z grzybami
  •  pełnoziarnista strucla z piernikowych grochem

Serdecznie zapraszamy!

Dodaj komentarz

 (z http://)