Koszyk
Produkt dodany do Twojego Koszyka
Liczba produktów w Twoim Koszyku: 0 Liczba produktów w Twoim Koszyku: 0
Swojski, dobry chleb to to co wszyscy uwielbiamy. Chrupiąca skórka, złocisty kolor i miękka w środku strukura to tylko nieliczne zalety, które kuszą nas w stronę kupienia chleba. Dodatkowo, jest to bardzo proste 'danie' do przygotowania. Jednak często popadamy w rytynę przy przygotowywaniu kanapek na śniadanie, na drugie śniadanie czy dzieciom do szkoły - ciągle te same składniki. Ale właściwie dlaczego mamy ograniczać się nawet przy przyrządzaniu prostych kanapek? Czase wystarczy 5 minut by wprowadzić powiew nowości do naszej kuchni. I z takim właśnie zamiarem prezentujemy Wam dzisiaj pyszną pastę wegetariańską! Jest to pasta z wędzonego tofu, która smakiem przypomina pastę z makreli. Idealne rozwiązanie zarówno dla mięsożerców jak i dla wegetarian tęskniących od czasu do czasu za smakiem wędzonej makreli. Zapraszamy do próbowania!
Glony namoczyć w ciepłej wodzie do spęcznienia, odcedzić. Zmielić tofu i glony z majonezem i olejem. Cebulę pokroić w drobną kostkę, wymieszać z masą, przyprawić do smaku. Zjadać ze smakiem, bo inaczej się nie da.
Autor: Edyta Stępczyńska